Den perfekte gave så han undgår at blive solskoldet

Gaveæske med orange bånd
Den perfekte gave så han undgår at blive solskoldet
Henrik Andersen
-
22/02/2023
-

Alle og enhver kan blive solskoldet, og det er aldrig rart. Men det kan ofte være ekstra slemt, når man er mand. Mændene har tendens til oftere at blive solskoldet, fordi de ikke er så gode til at huske at bruge de rigtige produkter hverken før eller efter skoldning.

Der er også rigtig mange mænd, som for eksempel har en mere eksponeret hovedbund – et sted, som er rigtig ærgerligt at blive solskoldet.

Heldigvis findes der mange gode måder at forebygge og behandle solskoldning. Vi har samlet en række gode råd mod solskoldning til ham og lidt inspiration til gode fødselsdagsgaver til ham.

Sådan undgår du solskoldning – 3 gode råd

Der er mange ting, der nemt kan hjælpe mod solskoldning og her kommer 5 gode råd, som samtidig fungerer som gode gaveideer.

Skygge

Det er klart, at det er sværere at blive skoldet, når der er noget der dækker huden. En fed kasket eller bøllehat kan både dække hovedbunden og give skygge til ansigtet.
Bukser kan hurtigt blive meget varme, så gå efter løst og let materiale her.

Solcreme

Smør krop og ansigt ind flere gange dagligt. Der findes også spray varianter, som er lidt mindre klistrede end almindelige cremer. Mange glemmer læberne, men de bør faktisk også beskyttes mod solskoldning.

Aftersun

Er skaden sket, så behandl straks. Brug aftersun, aloe vera eller gels med kølende effekt.

Hudpleje som gave til ham

Mænd bliver bedre og bedre til at bruge hudplejeprodukter, men for mange er det stadig de produkter, som de får i gave, de ender med at bruge. Vil du gerne hjælpe manden du har kær til at få brugt mere hudpleje, så er det en rigtig god ide at forære ham det i gave.

Sandsynligheden for, at produkterne bliver brugt er bare større. Derfor øger du også chancen for, at han husker at bruge produkter til at undgå solskoldning eller produkter til at pleje solskoldning, hvis du giver ham det i gave.

Brug den præference han evt. allerede har i andre produkter – det kan være, det skal være en mindre klistret konsistent, en særlig duft, ingen duft osv. Der er mange produkter at vælge imellem, og du skal nok kunne finde det, der passer bedst til ham. Du kender ham jo bedst!

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!